GALApr       Închei toamna aceasta și acuși iarna și anul cu un entuziasm întemeiat. Pe lângă toate chestiile fabuloase care mi s-au întâmplat anul acesta, doar în luna noiembrie am avut trei motive mari de bucurie: apariția volumului trei din seria amanților- „Amanții 3.0”, lansarea lui la Târgul de carte Gaudeamus și distincția Silver Award for Excellence la Gala PR Award 2015, care s-a desfășurat pe 26 noiembrie la Hotel Marriott. Juriul internațional al acestui marcant eveniment a considerat ca merit acest premiul pentru modul in care am promovat cărțile pe Social Media. O distincție care mă onorează, dar îmi confirmă faptul că timpul și energia alocate unui proiect în care crezi se întorc la tine sub forme nebănuite, care îți umplu sufletul. Nu vreau să spun acum că efortul merită, pentru că singura mea satisfacție a fost și este ca ceea ce scriu să placă și, când îți place ce faci, nu este efort. Iar mesajele de la cititori au intrat în toate cutele inimii mele. Acum am doar confirmarea că ceea ce unii luaseră în plictis, faptul că doar despre cărțile mele postez pe Facebook, devine un cap de pod. Pentru că nu e nevoie să o spun eu, dar sunt primul autor român recunoscut de o organizație profesionistă care a reușit să realizeze și să aplice strategia de promovare a propriilor cărți, așa cum vedem și la autorii americani, de exemplu. Mi-a plăcut foarte mult ce a spus Victor Kapra despre mine: că aș fi precum Coco Chanel, care a avut curajul să scurteze fustele cu zece centimentri, pentru ca femeile să-și arate gleznele. Da, și tot ea le-a scăpat de corset! O metaforă superbă și care mă onorează.

Este adevărat că, atunci când am inițiat turneul de promovare a cărților, m-am pomenit că nu am atâtea rochii, mai pe românește, nu aveam cu ce să mă îmbrac. Cu câteva zile înainte le-am scris Alexandrei Cornea (Zaza Boutiqe) și Ioanei Tănase (Ioana Tănase Manufactory) cine sunt și ce fac și că aș fi onorată dacă mi-ar asigura niște ținute la lansări. Mi-au răspuns rapid, iar cu două zile înainte să plec la Cluj-Napoca, am primit și rochiile. La fel s-a întâmplat și cu Gademm Bags, prin Georgiana Leascae, care mi-au oferit câteva genți minunate. Din fanclubul cărților a venit și Gilda Popescu (cadoursiperle.ro), de la care am fost accesorizată cu coliere și brățări. Astfel că din Cenușăreasă am devenit Alice în Țara Minunilor. Lucrurile au mers mai departe, acum mă îmbracă Monique Fashion, port o geantă personalizată de la Lyria- povestea ta pictată, iar, mai nou, eman parfum de la Marcman. Nu este doar povestea unui succes, ci o empatie generală. Pentru că PR-ul nu este doar despre tehnică și experiență, ci despre arta de a cointeresa oameni care au aceleași vise cu ale tale. Am realizat lucruri singură, însă eu am avut doar curajul să încep, iar pe parcurs mi s-au alăturat îndrăzneți și visători.

Din 2016 voi avea noi proiecte, însă până atunci vă aștept la lansarea volumului „Amanții 3.0”, în stil propriu, joi, 3 decembrie, ora 18, la Tonka Soul Cafe, București. Detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. În luna ianuarie va fi o lansare-replică la Sibiu, pe care deja o pun la cale cu Gio (cea care a creat colecția de haine True Blue), Loredana Kaschovits (Luthelo), Dana Beleiu și Anamaria, toate din Sibiu. Astrele se aliniază frumos.

Lansare Târgul de carte Gaudeamus 2015

Foto Moisin

Gala PR Award 2015