Corina Ozon

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări.

Întâlnirea adulterinilor grăbiţi

4674

‘A Very Married Woman’ by Jack Vettriano

           Nu ştiu cum să fac, dar trebuie să mă gândesc cumva să o rup cu Reli. A devenit tot mai pisăloagă şi mă cam enervează. Azi am întârziat un sfert de oră la întâlnire, că am mai avut treabă la firmă şi a fost nebunie în trafic, şi am gasit-o în faţa uşii aproape isterică. Că de ce îi fac una ca asta, că la ea fiecare minut contează, că are şi familie şi trebuie să ajungă acasă. Ţipa, de ieşiseră babele pe scară. Îi mai fac probleme şi lui Vali, saracu’, că el locuieşte acolo şi mi-a lăsat cheia pentru azi. Abia am potolit-o când am ajuns în garsonieră. Păi şi eu n-am familie? Dar nevastă-mea nu mi-a făcut aşa crize niciodată. 

Şi când am luat-o în braţe, a început să ţipe să nu-i rup ciorapi, că nu are alţii la ea. Bun. ŞI-a dat singură jos ciorapii şi chiloţii, apoi se văita că o ustură, că s-a ras cu lama lu’ bărbatu-său şi s-a iritat. Zic: „Şi cum vrei să ne futem? Wireless?„. Dom’le, abia mi s-a sculat, la cât m-a futut la icre. Pe urmă a tăcut o bucată de vreme, iar când eram aproape să termin, ea zice că i-am râgâit în faţă şi că miros a ceapă. Deci în momentul ăla mi-a venit să o iau la palme. Dracu’ a mai terminat. Mi-a murit pe loc. Să te ţii ce-a fost la gura ei… Că nu are şi ea parte ca femeile de fericire, că mă port ca un bădăran. Numai din-astea, că i-am zis „Băi, Reli, dacă nu încetezi, ne despărţim acum”. La care ea a început să hohotească de se zgâlţâia salteaua mai ceva ca atunci când am făcut-o. Parcă mi s-a făcut milă de ea şi am luat-o în braţe. A devenit şi ea mai tandră, i-am mozolit un pic ţâţele, că are, m-a mai ajutat şi ea şi iar mi s-a sculat. Şi am luat-o repede ca să nu mai aud reproşuri. Că, dacă mai deschidea gura să zică ceva, îmi murea dracului iar. Am fost atent să termine şi ea, că asta îmi zicea mereu, că cu mototolul de barbatu-său nu a mai avut orgasm de ani de zile.

Bun. Am terminat eu şi odată văd că se pune iar pe plâns. „Acum ce mai e, mă, Reli?”. Cică de fapt ea nu terminase, mi s-a părut mie. Acum, după ce că m-a luat de când am venit cu şuturi, că am fost erou că mi s-a sculat şi a doua oară, mai voia să fiu şi Nostradamus. Păi eu am crezut că a terminat. Dracu’ le mai ştie şi pe femei, că ele te pot face să crezi că e alb, când tu vezi negru. Îmi pusesem deja şosetele şi cămaşa şi voiam să plecăm mai repede, că îmi pierise cheful.

Apoi ba că-i e frig, ba că-i e cald. Ba că-i e sete. Ziceai că sunt room service. După ce am drăgălit-o puţin şi a mai uitat de orgasm, a început să povestească de şeful ei că se culcă cu una din asistentele lui, apoi că trebuie să fie naşă la unul care deja o înşeală pe viitoarea lui soţie. Băi, m-a apucat durerea de cap. Apoi iar a dat apă la şoareci că ce nefericită e şi câte sacrificii face ea să ne întâlnim, că e mereu într-o fugă de la serviciu, iar eu sunt nesimţit şi nu apreciez. Deci era prea mult. Nu mai suportam. Dar n-am zis nimic, ca să nu înceapă iar să facă vreo criză. Nu e destul că ne futem, acum să fac şi pe-a duhovnicul cu ea. Băi, toate bune, dar chestia asta cu statul de vorbă după futut mă scoate din sărite. Şi îmi venea să mă băşesc, că mâncasem la prânz o fasole bătută. Mă uitam la ceasul de pe perete, că telefoanele mobile nu le scoatem când ne întâlnim, mai erau vreo 20 de minute. Iar ea nu mai termina cu tocatul. Noroc că a zis că merge la baie. Şi atunci eu am mutat limba la ceas înainte, iar ea, când s-a întors în cameră, s-a speriat că ce târziu e. S-a îmbrăcat repede şi a ieşit pe uşă nervoasă că nu o duc acasă cu maşina şi i-am comandat un taxi. Păi nu pot nici eu, că i-am promis nevesti-mii că ieşim în seara asta la film.

Bun. Deci am lăsat cheia lui Vali în cutia poştală, că asta e înţelegerea, m-am urcat în maşină, am demarat, iar la un semafor cine era lângă maşina mea? Taxiul cu Reli. Când m-a văzut, a sărit de pe banchetă, a deschis geamul la portieră şi mi-a ţipat că prietenul cu garsoniera e un dobitoc, că nu-i merge bine ceasul şi ea s-a grăbit ca proasta. Se uitau toţi din maşini că mă simţeam ca ultimul cârnat.

Noo, trebuie să mă gândesc cumva să o rup cu ea. Rămân doar cu Adina. Aia barem e nemăritată şi e fată discretă. Păi câte femei şi-ar putea ţine gura ştiind că şi colega ei de birou şi-o trage cu acelaşi bărbat, adică cu mine?

(aceasta e o continuare la Femeia adulteră în ziua întâlnirii)

sursa foto www.jackvettriano.com

Anunțuri

6 comentarii la “Întâlnirea adulterinilor grăbiţi

 1. Loredana Milu
  17/05/2014

  Doamnă, sunteți genială!!!

 2. Pingback: Femeia adulteră în ziua întâlnirii | Iulicika's Blog

 3. Pingback: iulicika’s blog « cocktailantistress

 4. Narcisa - Maria
  05/02/2015

  Asta e serie noua. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 17/05/2014 de în Transferuri de personalitate şi etichetată , , .

Arhive

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 3.157 de urmăritori

Răsfoieşte-mă

Follow Corina Ozon on WordPress.com

Blog Stats

 • 378,190 hits
ARTĂ FOTOGRAFICĂ: WWW.ALEXMAZILU.RO/CANVAS/
Mai 2014
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Drepturi de autor

Toate textele de pe acest blog sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Nici un text nu poate fi preluat fara acordul autorului si/sau mentionarea sursei !
35+, by Corina Ozon

No matter the distance, there are connections.

A Study in Sarcasm

Ain't I a stinker?

DRAGOS G. CALINESCU - de la silabe la artă

DRUMUL UNUI PÂRÂU CĂTRE OCEAN

Cafeaua de dimineata

Cuvinte dintr-o ceașca de cafea

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

La margine de timp

Credinta te poate ajuta sa muti muntii din loc, iar dragostea te ajuta sa ii treci...

dana moica

photography

IMENSITATEA IUBIRII CU MARIA BOTNARU

Ce poate fi mai frumos ca poezia și mai dulce ca iubirea?

omintecreata

nimic nou si totusi...poate

domnu' io

Courage doesn’t always roar. Sometimes courage is the little voice at the end of the day that says I’ll try again tomorrow. ~Mary Anne Radmacher

V. Mior Gavrilan, un neîmblânzit

aici despre anti/de/socializare, apostazie, mizantropie, nihilism, neniism, miorism sau despre iluzia libertăţii

Gino Stefan

Contemporary artist

cuvinte23

intr-o lume îmbâcsită de material o mai fi loc pentru vis?

BUCUCICRISTINA

Vrei să fii original? Atunci fii tu însuți. . .

%d blogeri au apreciat asta: