Pizza_Boy_by_DEANIUS

„Pizza boy” by DEANIUS

     Să fiu atent, în pula mea, pe unde merg, că toţi imbecilii au carnet. Băăăii, nu mă vezi? Păi, nu, că eu am un căcat de scuter, nu jipan ca tine. Cocalaru’ dracu’! Băga-mi-aş pula, mi-a căzut geanta cu cutii. Ia să văd, s-o fi răsturnat ceva? Cutia asta e cam turtită. Ia, ce e? Aa, e pizza calzone, asta oricum e turtită de la mama ei, nu-şi dă seama ăla. Dă-l în pula mea, niciodată nu-mi lasă nimic. Îi pun în palmă până la ultimul firfirel şi nu se simte al dracu’ să dea ceva. Şi i-o car ca prostu’ şi până la etajul 6, de mă trec toate transpiraţiile, că niciodată nu le merge liftul. Dar ia să-l las eu ultimul pe ghiolban. Să i se lungească limba de foame. Mai întâi duc la doamna aia cu doi copii, că mereu e drăguţă şi nu vrea restul. „Uitaţi, doamnă, 4 pizza diavolo şi sucurile. Poftă bună! Mulţumesc”. Ce-am zis eu? Asta e o doamnă. Mi-a lăsat 2 lei.

Eee, de m-ar vedea tata…La ăia din sat le-a zis că sunt şoferul patronului pizzeriei. Dar eu nici nu l-am văzut la faţă pe ăla. I-am zis eu aşa, că taică-miu nici nu ştia ce e aia „delivery pizza”, n-a mâncat în viaţa lui. Când i-am luat eu, a zis că i se pare scârbos.

Acum merg la familia aia bengoasă, au o bunăciune de fată, că mi se scoală, de pot să pun cutia cu pizza pe ea. Să i-o duc aşa, hehe. Mda, bunăciunea nu-i acasă, o fi pe la Vama Veche, e prea bună să stea ea închisă în casă. Dar hai că babacii ei sunt cumsecade. Mi-au lăsat 3 lei.

Mai am să le duc ălora doi, cred că sunt pe invers, că n-am văzut picior de femeie la ei niciodată. Dar sunt atenţi, îmi lasă de fiecare dată 5 lei. Ce-mi pasă mie cum şi-o trag ei?

Deci urmează tinerii căsătoriţi. Ăştia cred că n-au mai ieşit din casă de o săptămână. La două zile comandă pizza, de mă mir că nu li s-a aplecat. Aşa, 1 leu, e bine decât nimic. Măcar ăştia comandă des.

Eee, trec pe lângă casa tipei ăleia, care a comandat şi n-a avut destui bani. A vrut să mă păcălească. A ieşit într-o cămaşă de noapte transparentă, nu avea nimic pe ea în rest. Dar doar nu sunt prost să afle şeful. Şi avea şi ţâţele lăsate. Am dus pizza înapoi. Şi cred că au încălzit-o iar şi mi-au dat să o duc la un pictor sau aşa ceva, mai bătrân. N-a zis nimic ăla. Şi nici nu i-a picat greu, că a mai comandat.

Au mai rămas două cutii. Ale ghiolbanului. Pffuai, nu merge liftul, să-mi bag pula. Să mor io, dacă nu îmi lasă nimic, îi scuip în pizza data viitoare. Sau mai bine îi pun superglue pe cutie, să-şi lipească degetele, fir-ar el al dracului de ţăran…„Bună ziua. Iată comanda dumneavoastră.” Ăsta-şi bate joc de mine? Mi-a trântit uşa în nas. Mi-a dat 50 de bani. Păi să-i pui pe ochii mă-tii, lăbaru’ dracu’! Îţi las pizza la scara blocului, să vii să ţi-o iei. Stai aşa, ăsta e 1 euro. S-a păcălit ghiolbanul, hehe. Nu-i mai pun superglue. Dar liftul ar putea, în pula mea, să şi-l repare.

Ce ploaie s-a pus…Acu’ să te ţii comenzi! Nu pricep de ce li se face la toţi poftă de pizza când plouă, nici să mă baţi nu pricep.

(aceasta povestire e o fictiune si trebuie tratata ca atare)

sursa foto deanius.deviantart.com