Corina Ozon

Colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări.

Weekend de adolescent

page4-1035-full
       Cât o mai fi până se sună? Pfffuaai, 23 de minute…Şi profa asta numai bazaconii zice. Bine că nu m-a întrebat, în pana mea de temă. M-am trezit dimineaţă muci, adică pe la 11. Da’ e devreme. Destul că îmi mişc curu’ să vin până aici. Ce tot zice asta? De Napoleon, că era un bun conducător? Păi tata zice că a fost împărat şi că a fost cam ca Hitler de rău. Fă, împuşcă-te, că mor de plictiseală! Stai că se uită la mine coţofana. Ia să mă fac că scriu. Stai că nici caietul nu l-am deschis. Ia s-o desenez pe Adriana, că uite ce atentă e ea la oră. Aşa, ţâţele i le-am făcut, la restul seamănă cu toate. Ia să-i dau un cot lu’ Răzvi, să-i cadă falca din mână. Hăhă, ce prost e! Era să cadă cu capul pe bancă. Coaie, dormi? Iar se uita profa la mine. Da, doamna, da, şi armata franceză bla bla bla. 
Mai sunt 15 minute. Moamăă, ce greu trece timpul. Trebuie să fiu rapid. Mă întâlnesc cu Roxi. Abia am convins-o să iasă cu mine. O mie de întrebări, frate: că unde mergem, că cât stăm, că o întreabă mă-sa. În pulă mergem, unde să mergem? Am invitat-o la Starbucks. A făcut ochii cât cepele. „Ai tu bani de Starbucks?”. Uite că am. L-am bătut pe idiotul de Costin la LOL. Şi i-am cerut lui maică-mea 50 de lei, că ne-a cerut pentru cartea de engleză, şi 50 lui taică-miu, să-mi încarc creditul la telefon. Pentru carte le mai cer săptămâna viitoare, că nu ţin ei minte că mi-au mai dat.
Se sună, uraaa! Să fug repede să mă spăl şi să mă schimb. Adică doar mă schimb. De fapt mă dau doar cu parfumul lui taică miu. Că doar nu put aşa tare. Apoi mă duc să o aştept pe Roxi, ea iese la 6. 
Băga-mi-aş pula, a plecat tramvaiul, nu putea labagiul ăla să mai stea în staţie, m-a văzut că alerg. Să o fut pe mă-ta, măă! Stai ca vine altul. Aşa, bine că am urcat. Uite-l pe Claudiu, mă întorc cu spatele, că iar povesteşte în gura mare cum a luat prafurile alea şi a borât. Bine că am ajuns în staţie şi cobor.
Oare o să-i placă lu’ Roxi de mine? Ia, put sub braţ? Acceptabil. Matei, care e a doişpea, zicea că fetele se uită la şliţ, să vadă cât de umflat e, dacă ai pula mare, că pe ele asta le interesează. Dar Roxi nu-şi scoate nasul din cărţi toată ziua. Sper să nu vină cu vreuna şi acu’. Ia să pun mâna totuşi, hmm, pare umflăţică. Dar parcă e cam mică. Matei zicea că, dacă nu ţi se scoală un pic când pui mâna pe ea, eşti impotent. Nu simt nimic, ce dracu ? Ia să-l sun pe Matei: „Alo, coaie, nu mi se scoală. Ce, mă? Să caut reviste porno? Unde, mă? Păi nu ştiu unde le ţine taică miu. Abia mi-a arătat cum să o ţin ca să ma piş. Să o frec? Bă, esti diliu? Aici, pe stradă? Stai că trece o babă pe lângă mine. Nu simt nimic, mă. Bine, mă, lasă, că văd eu”. Ce pana mea fac?
Să-mi aprind o ţigară. Uite o farmacie. Oare să iau un durex? Nu, că e lume şi mă mai cunoaşte vreo vecină şi iar îmi ţine maică-mea vreo predică că cum era pe vremea ei. Şi aşa nu mi se scoală. Mamăă, ce gagică beton…Marfă. Căcat! Sună Roxi. „Buna, Roxi. Ai ieşit mai devreme? Păi nu pot să vin. Chiar voiam să te sun. Trebuie să citesc nişte cărţi pentru şcoală până luni. Te sun eu, pa”. Să mai râdă de mine bulangiul de Răzvi că nu mă caută gagicile. Dacă tot am bani, mă duc să iau nişte credit să mă bag la un campionat de LOL cu Costin. „Alo, coaie, să intri pe facebook că mă loghez şi eu şi întreabă cine mai joacă să facem echipele”.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 25/04/2014 de în Transferuri de personalitate şi etichetată , , , .

Arhive

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 3.158 de urmăritori

Răsfoieşte-mă

Follow Corina Ozon on WordPress.com

Blog Stats

  • 378,457 hits
ARTĂ FOTOGRAFICĂ: WWW.ALEXMAZILU.RO/CANVAS/
Aprilie 2014
L M M M V S D
« Mar   Mai »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Drepturi de autor

Toate textele de pe acest blog sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Nici un text nu poate fi preluat fara acordul autorului si/sau mentionarea sursei !
35+, by Corina Ozon

No matter the distance, there are connections.

A Study in Sarcasm

Ain't I a stinker?

DRAGOS G. CALINESCU - de la silabe la artă

DRUMUL UNUI PÂRÂU CĂTRE OCEAN

Cafeaua de dimineata

Cuvinte dintr-o ceașca de cafea

Murmur de soapte

Every Breath I Take...

La margine de timp

Credinta te poate ajuta sa muti muntii din loc, iar dragostea te ajuta sa ii treci...

dana moica

photography

IMENSITATEA IUBIRII CU MARIA BOTNARU

Ce poate fi mai frumos ca poezia și mai dulce ca iubirea?

omintecreata

nimic nou si totusi...poate

domnu' io

Courage doesn’t always roar. Sometimes courage is the little voice at the end of the day that says I’ll try again tomorrow. ~Mary Anne Radmacher

V. Mior Gavrilan, un neîmblânzit

aici despre anti/de/socializare, apostazie, mizantropie, nihilism, neniism, miorism sau despre iluzia libertăţii

Gino Stefan

Contemporary artist

cuvinte23

intr-o lume îmbâcsită de material o mai fi loc pentru vis?

BUCUCICRISTINA

Vrei să fii original? Atunci fii tu însuți. . .

%d blogeri au apreciat asta: