foto www.realitatea.net

sunt mainile care au muncit o viata ca sa crestem mari, sunt mamele si bunicile care ne-au vegheat copilaria, care ne-au hranit, ne-au mangaiat, sunt bunicii si tatii dupa care tanjeam ca nu stau mai mult cu noi acasa si merg la serviciu ca sa ne tina la scoli si sa ne facem noi „oameni”,  sunt dascalii care ne-au invatat sa scriem si sa citim,  sunt doctorii care ne-au adus pe lume …

da, sunt toti batranii aia , pensionari, care in ultima vreme ne stau in gat si de care ne impiedicam peste tot. enervanti de vizibili si perseverenti in a-ti dovedi ca au mereu dreptate si ca au explicatii la toate ! niste pisalogi plangaciosi de care nu mai avem loc ! pe care il luam la bataie cand traverseaza prea incet prin fata masinii noastre !

ei bine, mie, la varsta inca tanara, mi-a crapat obrazul de rusine ca a trebuit sa-i vad pe parintii si bunicii mei in strada strigandu-si disperarea! mi-a venit sa urlu la neputinta cu care incercau sa se faca ascultati, mi-a venit sa dau de pamant cu toate canalele mass-media care nu au reusit sa evidentieze din tot acest protest decat aspectul de circ- imbranceala si huiduielile! inca un prilej sa-si dea cu parerea toti acei analisti, economisti etc, de care m-am saturat pana peste cap  ! mi-e rusine de lasitatea celor care ar trebui sa le dea un raspuns. macar atat, dupa o viata muncita! mi-e rusine de rusinea jandarmilor care au fost nevoiti sa reactioneze la strigatul neputintei !

mi-e rusine si cer iertare parintilor si bunicilor pentru ceea ce li se intampla !