12015619_10205411991166877_1692480380_o

           Încă sunt uimită câtă lume poate veni pentru o carte, câtă sete de a intra în unghere ale sufletului altora, ca să ne regăsim pe noi înșine. Și este foarte bine! Nu am apucat încă să scriu despre povestea cărții „Pastile de nesomn”, ispravă făcută împreună cu fanclubul True Blue, al cărților mele- „Zilele amanților” și „Nopțile amanților”. În urmă cu trei luni, i-am provocat pe cititori la un concurs de scriere despre o schimbare care le-a marcat viața. S-au strâns 33 de texte, din care am selectat 27 pentru ceea ce avea să devină primul volum colectiv al cititorilor unui autor. Cu ajutorul unor prieteni, am reușit să realizăm o ediție limitată și să lansăm cartea în prezența celor care au participat la această aventură. Tot cu ajutorul altor fani, aceiași care mi-au fost alături și în turneul de lansări din vara aceasta, am oferit premii: bijuterii de la cadourisiperle.ro, flori de la Happy Family, vin de la Alira, cosmetice de la Luthelo, tort de la Glaze, vouchere pentru ședințe de fitness de la Alla SpeedFiness și Body Form, CD-uri cu muzică atent selectată de Alexandru Gheorghiaș.

Am ales ca loc de întâlnire Copper s Pub, un spațiu generos și foarte adecvat. A venit multă lume și s-a stat până în noapte. Am avut ca invitați fani din diverse orașe: Sibiu (Dana Beleiu), Bacău (Sorin Antohi), Drobeta-Turnu Severin (Gilda Popescu) și Brașov (Cătălin Bădulescu). Au venit participanți din Turda și Câmpulung Moldovenesc, iar cei din străinătate, și nu numai, ne-au putut urmări livestream. Ne-au cântat Andra Ozon și Vero, a fost prezent chiar și compozitorul imnului True Blue, Florin Milian. A fost o seară magică, marca True Blue. Și cred că am fost o vizionară când am scris pe carte „Ediția 1”. Oamenii sunt atât de încântați, încât sunt de neoprit. Cred că nu e bucurie mai mare să ajuți pe cinevă să-și îndeplinească un vis. Mai mare mulțumire nu pot să am, când văd această bucurie multiplicată. Cartea „Pastile de nesomn” are o copertă simbolică- Podul Minciunilor (am vrut ceva românesc, pentru că totul a pornit de la cărțile mele, care sunt autentice românești), realizată de sibienii Retroflash by Dana și Bogdan Beleiu, și ei prezenți la eveniment. Mai mult, „Pastile de nesomn”, dincolo de rândurile pe care le închide între coperți, are ea însăși o poveste. E copilul meu, al nostru, de fapt, pentru că a venit pe lume fix după nouă luni de la formarea fanclubului True Blue. Iar copilul, de acum, va crește.

Mulțumesc tuturor pentru realizarea acestui vis! Mulțumesc, Raluca Savu, Loredana Kaschovits, Camelia Demetriad, Corina Popescu, Ralu Hulubei, Gilda Popescu, Marian Ivănescu, Tudor Dumitrașcu, Alexandru Gheorghiaș, Andra, Vero!

Foto Retroflash by Dana și Bogdan Beleiu