girl_in_the_club_by_veronika_smirnova-d3cw89y

„Girl in the club” by Veronika-Smirnova

         Mă dor picioarele de mor. Mi-am luat ca proasta platformele astea. Mai bine îmi luam Louboutinele, că-s mai comozi. Mi-a intrat nisip peste tot, cred că şi în cur am. Că au vrut astea să ne plimbăm seara pe malul mării. Dar mai bine că am ieşit din club, că era un fum şi o bubuială, de mi-a făcut creierii varză. Noroc că i-a venit rău lui Larisa. A băut ca vaca, nici nu ştie să bea. A vomat cred că tot ce-a mâncat în ultima săptămână. Că şi-aşa nu mănâncă mai deloc. Are o rochie şi în fiecare zi o încearcă să vadă dacă o mai încape. Dacă o strânge un pic, e jale. Intră în greva foamei.

„Fată, mai mergem mult? Că mor de picioare. Ce căcat de lampioane vreţi să vedeţi? Mi-e foame, fată. Că de dimineaţă, de când m-am cufurit de la berea aia, n-am mai mâncat nimic. „

Amalia asta e dusă cu capul. Ne-a cărat până la Mamaia ca să-l urmărească pe Dan. Şi ăla e cu altă gagică. Iar asta, când l-a văzut în club cu aia, a vrut să o ia de păr. Nu înţeleg de ce nu l-a luat pe el de cercelul ăla din nas. Apoi a spart un pahar şi a urlat că îşi taie venele acolo, de faţă cu toţi. Bine, că nimeni nu o auzea că urla muzica şi dj-ul ăla care s-a binoclat la mine toată seara. Şi asta urla ca proasta că se omoară pentru Dan, că nu mai vrea să trăiască. I-am pus mâna la gură, că mă şi enerva. Tocmai cântau Avicii şi eu aveam chef să dansez. Hey, brother, ta, na, na, na…I-am dat să tragă nişte iarbă şi râdea ca idioata.  Apoi i-a venit rău lu’ Larisa şi a dat la raţe pe masa tipilor de lângă noi. 

Aoleo, ce mă strânge sutienul…„Făi, unde căcat sunt lampioanele alea? Şi îmi vine să mă piş, ştii că aşa păţesc după whisky. Cum să mă piş în mare, fată? Eşti dusă cu creierii capului?”. Dracu’ m-a pus să ies cu proastele astea de 1 Mai! Mai bine stăteam în Bucureşti, mergeam la un club mişto, îl luam pe Dimi cu mine, că mă ducea cu maşina şi nu-mi mai rupeam picioarele cu pantofii ăştia. Da, dar voia să jucăm mai mulţi jocul ăla cu adevăr şi provocare şi iar trebuia să mă dezbrac. Măcar îmi plătea el băutura. 

Auch! Mi s-a dezlipit o unghie. Nu, că astea sunt duse rău. Stau aici singură şi fumez, iar proastele se uită la lampioane. Păi din-astea am văzut şi în Tineretului, când le-a dat drumul Piedone, parcă ale lui erau mai mari. Ia uite, frate, pentru ce am venit eu la mare de 1 Mai! E cel mai de căcat 1 Mai pe care l-am făcut. Mai de căcat şi decât ăla de anul trecut, când mi s-a crăpat rochia chiar când dansam cu unu’ în club şi am rămas în chiloţi, că modelul era fără sutien.  Toţi se holbau şi a venit unul şi mi-a dat geaca lui şi mi-a chemat un taxi. Dar nu ştiu de ce am ajuns abia la prânz acasă şi aveam pe mine un tricou. Am dormit ca vaca până a doua zi, când a sunat instructorul de tae bo că de ce nu vin la sală. 

Mă doare capul, cred că vodca aia a fost fake. „Fată, mai mergem undeva azi? Unde? La bar? Păi hai odata, ce pana mea mai facem aici? Nu ţi-am zis că mor de foame? Şi papagalii ăştia doi cine sunt? Bine să vină, poate ne plătesc ei. Cuum? Nu, asta, nu. Orice accept, dar să vină şi Nela, nu. Cum de ce, fată? Eu nu mă afişez cu una care şi-a pus silicoane la Spitalu’ de Arşi, să fie clar. Eu am fost cu moşul ăla toată vara ca să-mi plătesc operaţia în Olanda. Nu umblu cu silicoane ieftine, aşa să ştii. Treaba ta, dar eu nu mă compromit, să-ţi fie clar! Am venit de 1 Mai aici să mă distrez, nu să îmi stric imaginea.”

sursa foto veronika-smirnova.deviantart.com